Tražite   Detaljno    


PRAVNA POUKA
 
Rezervisana prava Projuris
Informacije dostupne na ovom web sajtu su zaštićene i prava na njih su zadržana. Izuzev u slučaju eksplicitno dodeljenih prava, sadržaj sa ovog web sajta ne sme biti redistribuiran, umnožavan niti korišćen, kako u celosti tako i parcijalno na bilo koji način bez prethodne pismene saglasnosti KUPISSIMO.com. PROJURIS - Pravni savetnik portala KUPISSIMO.com
Naš partner iz oblasti prava
Pravna pouka
Pristupanjem sajtu i pregledanjem njegovog sadržaja Vi pristajete na uslove korišćenja i sa njima se slažete. KUPISSIMO.com zadržava pravo promene uslova korišćenja, na sopstvenu odluku a kako je navedeno u uslovima korišćenja KUPISSIMO.com zadržava pravo da traži naknadu, odnosno da pravno goni svakoga ko prekrši uslove korišćenja. Sva prava koja nisu eksplicitno dodeljena korisnicima su zadržana.

KUPISSIMO.com ulaže napore kako bi svojim korisnicima / članovima obezbedio što sigurnije okruženje za kupovinu i prodaju. I pored toga, KUPISSIMO.com se ne može smatrati odgovornim za eventualne neistine iznete u opisu aukcije od strane prodavaca, kao i za postupke kupaca i prodavaca nakon uspešno završenih aukcija. Svaki takav eventualni incident korisnici treba da prijave na adekvatan način (pogledajte često postavljana pitanja).


 
 

KUPISSIMO

početna strana
o nama/kontakt
kupissimo za poneti
prijatelji sajta

KAKO DA...?

najčešća pitanja
korak po korak
forumissimo

USLOVI

uslovi korišćenja
pravna pouka
© copyright 2011-2021 KUPISSIMO.com - Sva prava zadržana